מכללת רימונים

יסודות אומנות הבישול

  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תעודה
  • אזור גיאוגרפי:
     חיפה והסביבה - טבריה

פרטי התוכנית:

אודות:
על מנת לרכוש מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי , גיבשנו תוכנית לימודים עשירה ומגוונת ,המקנה ידע נרחב לבישול נכון ולמיצוי מקסימלי של חומרי הגלם.

מטרת התוכנית:
להקנות לתלמיד מיומנויות מקצועיות בענף הטבחות, לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח במטבחי בתי מלון , מסעדות, ובתי הארחה , אולמות אירועים , חברות קייטרינג ועוד…

למי מיועדת התוכנית?
◄ לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר.
◄ לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים.
◄ לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.

נושאי לימוד נבחרים:
◄ מבוא לעולם הגסטרונומיה
◄ תברואת מטבחים
◄ תזונה
◄ כשרות
◄ מנות עיקריות : בקר ,בעלי כנף ודגים
◄ מנות ראשונות וביניים
◄ שיטות בישול והכנת מזון
◄ מרקים ורטבים
◄ תורת החומרים
◄ צורות חיתוך
◄ ציוד ומכשור
◄ תוספות: אורז,פסטה ותפו”א
◄ מטבח קר
◄ קונדיטאות, אפיית לחם
◄ סדנאות שפים אורחים
◄ סטאג’

תנאי קבלה:
ראיון אישי
ידיעת השפה העברית
מבנה הלימודים:
כ-8 חודשים , פעמיים בשבוע , בין השעות : 21:00- 16:00. תוכנית הלימודים בהיקף של,424 שעות לימוד, עיוני ומעשי ,לא כולל סטאג’. במשך הקורס חובה לצאת לסטאג’ של 160 ש’ , במטבחי מלונות , מסעדות אולמות אירועים ועוד…

תעודת סיום:
תעודת הגמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
מועמדים שלהם שלוש שנים ניסיון מוכח במקצוע – יוכלו לגשת למבחני הסיווג – סוג 1 באומנות הבישול.


כל מסלולי הלימוד של  מכללת רימונים


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649