מכללת רימונים

לימוד טבחות מתקדם – אומנות הבישול סוג 4,3,2

  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תעודה
  • אזור גיאוגרפי:
     סניפים בכל הארץ - טבריה

פרטי התוכנית:

מטרת התוכניות:
לימודים מתקדמים כהכנה לבחינות הסיווג המקצועי בטבחות.

למי מיועדת התוכנית?:
הלימודים מיועדים לטבחים העונים על הקריטריונים הבאים:

סוג 2 בטבחות
מי שעבד לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג1.
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 5 שנים לפחות, ללא תעודה.
נושאי לימוד נבחרים: תכנון מטבח, נוזלים, רטבים ומרקים, חלקי בקר ושיטות בישול, ירקות ופחמימות, עופות ודגים, המטבח הקר, תזונה ,טרמינולוגיה, תברואה והגיינה, חישובי עלויות ותמחור מזון.
סוג 3 בטבחות
מי שעבד לפחות שנה לאחר קבלת תעודה סוג 2.
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 7 שנים לפחות, ללא תעודה.
נושאי לימוד נבחרים: ניהול ארגוני ותכנון מטבח, מגדנאות, מאכלים צמחוניים ודיאטטיים, טרמינולוגיה, תברואה ותזונה, מנות ביניים, תחשיבי מזון בתפריט, דיני כשרות, בטיחות וגיהות.
סוג 4 בטבחות
מי שעבד שנה לאחר קבלת תעודה סוג 3.
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 8 שנים לפחות, ללא תעודה.
נושאי לימוד נבחרים: בקר, עגל, כבש, בעלי כנף ,דגים ,מטבח קר, מוצרי פסטה, ירקות, תפו”א, מגדאות, תפריטים, דיני עבודה, תחשיבי מזון בתפריט, ביקורת מזון ומשקאות, טרמינולוגיה, תברואה והגיינה, רכש מזון, בטיחות וגיהות, יסודות הניהול.


כל מסלולי הלימוד של  מכללת רימונים


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649