בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה

קורס בישול מקצועי Professional Chef

  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תעודה ,ייעוץ והכוונה
  • אזור גיאוגרפי:
     גוש דן - תל אביב

קהל יעד:
◄ מתעניינים בהסבה מקצועית, ללא רקע וניסיון במקצועות הבישול.
◄ טבחים מתחילים שרוצים לרכוש השכלה גבוהה, להתמקצע ולהוביל בעולם הקולינריה.
◄ אוהבי הבישול, שמעוניינים להפוך כשרון למקצוע, להקים עסק ולהגשים חלום.

ייחודיות הלימודים:
◄ תכנית לימוד ייחודית מהמתקדמות בעולם, המאפשרת הבנה והטמעה איכותית ומהירה.
◄ שיטת לימוד מעשית, עבודה אישית בעמדות עצמאיות.
◄ תעודת גמר מקצועית מוערכת בארץ ובעולם.

תכני הקורס:
◄ חלק ראשון: יסודות ובסיסים - מיומנויות סכין, חיתוכים, מרקים, צירים ורטבים, בצקים ועוד.
◄ חלק שני: הכרות ויישום מגוון רחב של חומרי גלם - עופות, קצבות בשר, דגים, פירות ים ועוד.
◄ חלק שלישי: יישום טכניקות בישול קלאסיות וחדשניות ממטבחי העולם, הכרת הרקע הקולינארי והבנה עמוקה של תהליכים טכנולוגיים.
◄ חלק רביעי: הטמעת תכני הלימוד, פיתוח ראיה קולינרית עדכנית, תכנון והגשת פרויקט גמר מעשי.

זמני הקורס:
◄ 57 מפגשים, 630 שעות אקדמיות.
◄ פעמיים בשבוע.
◄ מסלול בוקר / ערב / ימי שישי.

יתרונות התוכנית:
◄ קורס חדשני, מקיף ומתקדם, שמהווה צעד חשוב להצלחה בעולם הקולינאריה.
◄ שיטת הוראה ייחודית, המאפשרת לימוד חוויתי והטמעת החומר במהירות ויעילות.
◄ סגל שפים רחב בעל ידע מגוון וניסיון בינלאומי אחראי על פיתוח והטמעת תכני הלימוד.
◄ תכנית לימוד מעשירה, שמבוססת על מגוון מטבחי העולם, מקנה כלים ליצור ולהתפתח בתחום.

השאר/י פרטים ללא כל התחייבות וקבל/י את כל המידע אודות קורס בישול מקצועי ’Professional Chef’ בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה.


כל מסלולי הלימוד של  בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649