האקדמיה לאלכוהול

קורס ברמנים

  • סוג הלימודים במוסד:
     
  • אזור גיאוגרפי:
     סניפים בכל הארץ

בוא ללמוד באווירת בר אמיתית!
האקדמיה לאלכוהול היא בית הספר היחיד בארץ שפועל בתוך בר אמיתי- בר "דנזל" שפעיל 7 לילות בשבוע:
קורס ברמנים במסלולים מקיף ומורחב
השיעורים התיאורטיים והמעשיים בקורס מועברים בעזרת האמצעים הטכנולוגיים והפיזיים המתקדמים והמשוכללים ביותר.

מה עם עבודה בסיום הקורס?
נסייע לך למצוא עבודה בתחום הברים עוד במהלך הקורס, לאחריו וללא הגבלת זמן מרגע סיום הקורס.

לנו יש את הקשרים, לך תהיה עבודה, עוד במהלך קורס הברמנים.


תכנית הלימוד באקדמיה לאלכוהול מעשירה את עולמו של הברמן והופכת אותו לאיש-מקצוע בעל ידע רחב ביותר. כל הפרמטרים הללו הופכים את בוגר האקדמיה לאלכוהול, למעשה, לסופר-ברמן, כלומר:

• ברמן שמעניק ללקוחותיו את השירות הטוב ביותר והופך את חוויית השתייה והבילוי שלהם למושלמת כל-כך, עד שאין ספק בכלל שהלקוחות ישובו לבלות באותו המקום שוב ושוב.
• ברמן שמגדיל את המכירות במקום בו הוא עובד.
• ברמן שעושה הרבה כסף מטיפים בזכות השירות המעולה שהוא מעניק.
• ברמן שמסוגל לתפקד בתנאי לחץ ולעבוד בצורה אפקטיבית.
• ברמן שמכיר את כל המערכות האלקטרוניות בבר (מחשב, עמדת ה-D.J., תאורה, הגברה)

היכולות הללו, ועוד רבות נוספות, אותן רוכש הברמן במהלך קורס הברמנים של האקדמיה לאלכוהול, הופכות אותו לברמן מקצועי ויעיל שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, ולעובד-צוות שכיף לעבוד איתו.


השיעורים התיאורטיים והמעשיים בקורס מועברים בעזרת האמצעים הטכנולוגיים והפיזיים המתקדמים והמשוכללים ביותר, ביניהם:
■ מצגות פאוור פוינט צבעוניות, המוקרנות על גבי מסך ענק.
■ סרטי וידאו ו-DVD באיכות הגבוהה ביותר.
■ תוכנות המחשב המתקדמות ביותר.
■ עמדת D.J. מאובזרת היטב בהתאם למיטב הסטנדרטים הבינלאומיים הנהוגים ברחבי העולם.
■ מערכת הגברה ואקוסטיקה שתוכננה והותקנה על-ידי מקצוענים בתחומם.
■ עזרי-הדרכה מושקעים ומלאים.

הלימודים, גם התיאורטיים וגם המעשיים, מתקיימים בתוך בר "דנזל" פעיל ועמוס מבקרים בכל ימות השבוע.

תנאי קבלה:


■ שליטה בשפה העברית
■ שליטה בשפה האנגלית-ברמה בסיסית

2 קורסי ברמנים

קורס ברמנים- מסלול מקיף
מטרת הקורס
במסגרת המסלול המקיף, תלמידי האקדמיה מקבלים הכשרת בר תיאורטית ומעשית שתאפשר להם, בסיומו של הקורס, להשתלב בכל בר, פאב, בר-מסעדה, בר-קפה ושירותי בר לאירועים, ברמות הגבוהות ביותר.

נושאי הקורס
■ אלכוהול- הרצאות מקצועיות מקיפות ומעמיקות, שנוגעות בכל מה שברמן מעולה חייב לדעת בתחום האלכוהול, הבירה, היין והקפה:
◄ מהו אלכוהול; מהי תסיסה ומהו זיקוק; מיהם האנשים והגופים הבולטים בעולם האלכוהול; כל סוגי המשקאות הקיימים (לבנים, ליקרים, אפריטיפים, דג’יסטיפים, שנאפסים, ויסקי, קוניאק וכו’)- אילו מרכיבים קיימים בכל אחד מהם; כיצד עושים אותם; כיצד מגישים אותם...
◄ מהו יין -איך עושים אותו; ממתי קיים יין בעולם ומה היה תפקידו במהלך ההיסטוריה האנושית; סוגי יינות (אדום, לבן, רוזה, קינוח, מבעבע, נתזים); ההתפתחות שחלה בעולם בכלל ובישראל בפרט בכל הקשור ליין...
◄ מהי בירה; מה היה הרכבה בימי הביניים ומהו כיום; כיצד מכינים אותה; סוגי בירה; מותגים מובילים; כיצד מוזגים בירה בצורה נכונה; כיצד בנויה מערכת בירה בברים השונים וכיצד מתפעלים אותה...
◄ מהו קפה; איפה הכל התחיל ואיך הכל התגלגל; סוגי קפה וכיצד מכינים אותם;
כיצד להשתמש במכונות קפה שונות, שנמצאות בברים רבים, כמו גם במסעדות ובבתי-קפה...

■ ברים וברמנים-
◄ אילו סוגי ברים קיימים ומה מיוחד כל-כך בכל אחד מהם? ◄ מהו ברמן מקצועי ומה עליו לדעת כדי לעבוד בהצלחה בכל אחד מסוגי הברים הקיימים? ◄ באילו אביזרים וכוסות ברמן משתמש?
ועוד..

■ אמנות הערבוב-
נלמד כיצד להכין את כל סוגי הקוקטיילים שקיימים: Long Drinks, קוקטיילי שייקר, בלנדר, שמנת, שכבות, סאוור, קוקטילי יין, קוקטיילים לפי עונות ועוד.

■ אלכוהול אמיתי-
האקדמיה לאלכוהול הוא בית-הספר לברמנים היחיד בישראל שבו התלמידים מכינים קוקטילים ומתרגלים עם אלכוהול אמיתי תוצרת חוץ!!!

■ טעימות-
אצלנו התלמידים טועמים את המשקאות האיכותיים והיוקרתיים ביותר בעולם, לא לפני שלומדים עליהם, אחרת איך נעריך אותם?■ עבודת בר אמיתית-
אנחנו מאמינים שעל-מנת שהקורס יהיה לא רק מהנה (למרות שההנאה בקורס חשובה וגם מובטחת), אלא גם אפקטיבי, התלמידים חייבים ללמוד איך נראים הדברים בעולם האמיתי ובזמן אמת.

■ איכות השירות-
מתי מתחיל השירות ללקוח; מהי הגישה שהברמן צריך לסגל ביחס לשירות; מהו שירות טוב; כיצד מרוויחים יותר כסף במשמרת בזכות השירות הטוב...

■ מכירות, רבותיי, מכירות...
במהלך הקורס, נלמד כיצד עובד עולם המכירות בכלל וכיצד הוא עובד בחיי הלילה בפרט; כיצד "מייצרים מכירה" ולא משנה עד כמה הלקוח קשה או עד כמה התנאים לא מאפשרים זאת, מבלי לפגוע בשירות, כמובן...

■ המחשב- חברו הטוב ביותר של הברמן:
באקדמיה לאלכוהול תלמדו לעבוד עם תוכנות המחשב המרכזיות איתן עובדים בברים ברחבי הארץ ותתרגלו עבודה, בתנאי-אמת, עם מסכי מגע...

■ סדנת הבר האמיתי
◄ איך בונים בר ביתי בקלות?
◄ אילו משקאות, כוסות ואביזרים צריכים להיות בו?
◄ איזה משקה כדאי להזמין מהדוד / האבא / החבר שנוסע לחו"ל ועובר בדיוטי-פרי?
◄ מה אפשר לעשות עם המשקאות שההורים מחזיקים בארון ואף אחד לא יודע אפילו איך לבטא את שמם?

היקף הקורס
60 שעות, באחת משתי האופציות הבאות:
1. שלושה מפגשים בשבוע, כל מפגש בן 6 שעות. משך המסלול המקיף: כחודש.
2. שני מפגשים בשבוע, כל מפגש בן 6 שעות. משך המסלול המקיף: כחודשיים.

מחיר הקורס
אטרקטיבי ביותר, מבצעים מיוחדים לסטודנטים פעילים.

קורס ברמנים- מסלול מורחב
תוכן הקורס
במסגרת המסלול המורחב, תלמידי האקדמיה מקבלים הכשרת בר תיאורטית ומעשית שתאפשר להם, בסיומו של הקורס, להשתלב בכל בר, פאב, בר-מסעדה, בר-קפה ושירותי בר לאירועים, ברמות הגבוהות ביותר!

תכנית הקורס המורחב כוללת את כל מה שמפורט לגבי המסלול המקיף והרבה יותר מכך.
התלמידים בקורס הברמנים המורחב נהנים מתכנים נוספים, שמרחיבים את עולם הידע שלהם פי כמה והופכים אותם, למעשה, להרבה יותר מברמנים שיודעים את עבודתם על בורייה.▲ קורס פליירינג ברמה הגבוהה ביותר
"פליירינג", או "להטוטנות-בר" בעברית, היא אמנות מדהימה בפני עצמה.
במקומות רבים בעולם, הפליירינג הוא מקצוע מוערך ומכובד בפני עצמו.

תרבות השתייה והבילוי בישראל מתפתחת ומתקדמת כל הזמן, ואיתה גם הפליירינג.
עוד ועוד ברמנים שואפים להיות פלייריסטים מצטיינים.
קורס הפליירינג מורכב משיעורים תיאורטיים, שכוללים סרטי וידאו ומצגות, ומאימונים מעשיים שנבנים זה על בסיס זה.

סדנת עזרה ראשונה
האקדמיה לאלכוהול מאמינה שחובתו המוסרית של כל בן-אדם, מתוקף היותו בתוך מסגרת חברתית כזו או אחרת, להיות מסוגל להעניק עזרה ראשונה לאדם שנמצא במצב מצוקה מכל סיבה שהיא.הדברים תקפים, כמובן, גם למתרחש בתוך הבר.

סדנת תיקלוט
עולם הברים לא יכול להתקיים בלי מוזיקה. המוזיקה יוצרת אווירה מחשמלת ומהווה חלק מרכזי בהנאה של הלקוח מהבר בו הוא מבלה.ברמן טוב שולט בכל תוכנות המוזיקה בהן משתמשים בברים, וזה בדיוק מה שלומדים באקדמיה לאלכוהול.

סדנת התיקלוט מורכבת מסדרה של מפגשים עם התקליטנים המובילים בסצנת המועדונים התל-אביבית, הכוללת התנסות מעשית על העמדה!

סיורים אל תוך עולם היין והבירה, השיכרים הוותיקים בעולם
התלמידים יוצאים, בליווי מדריך הקורס כמובן, לסייר ביקבי יין ובמבשלות בירה וללמוד מקרוב:
◄ כיצד עושים יין / בירה ומהם השלבים הקריטיים בתהליך?
◄ כיצד טועמים יינות?
◄ כיצד יוצרים סוגים שונים של בירה, בצבעים שונים ובטעמים שונים?

הסיורים ניתנים כתוספת לשיעורי היין והבירה אותם התלמידים עוברים במהלך הקורס עצמו!

היקף הקורס
160 שעות שמתפרשות על-פני שלושה מפגשים בשבוע, כאשר כל מפגש בן 6 שעות.
משך המסלול המורחב: כחודשיים.

מחיר הקורס
אטרקטיבי ביותר, מבצעים מיוחדים לסטודנטים פעילים.

כל מסלולי הלימוד של  האקדמיה לאלכוהול


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649