האוניברסיטה העברית בירושלים

תואר שני בביוכימיה ומדעי המזון

  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תואר ראשון ,לימודי תואר שני
  • אזור גיאוגרפי:
     ירושלים והסביבה,שפלה - הר הצופים ירושלים 91905

תואר שני בביוכימיה ומדעי המזון
באוניברסיטה העברית בירושלים!

החוג עוסק במדעי היסוד הרלוונטיים לביוכימיה ולמדעי המזון. תכנית הלימודים היא אישית לפי נושא המחקר של התלמיד ובהתאם לנטיותיו.

החוג מאפשר שני אפיקי לימוד עיקריים:
● ביוכימיה חקלאית
● מדעי המזון

מסלולי הלימוד:
● מסלול מחקרי
● מסלול לא מחקרי

תעודת הסיום:
"מוסמך למדעי החקלאות".
תחום ההתמחות יצויין בתעודה ובגיליון הציונים

השאר/י פרטים ללא כל התחייבות וקבל/י את כל המידע אודות
תואר שני בביוכימיה ומדעי המזון באוניברסיטה העברית בירושלים.


הלימודים למוסמך מתנהלים בשלושה מסלולים:
● מסלול מחקרי - בא לפתח את כושרם המחקרי של התלמידים ולהעמיק את ידיעותיהם בתחום לימודיהם. מסלול זה מאפשר המשך לימודים לתואר דוקטור.
● מסלול לא מחקרי - בא להרחיב ולהעמיק את ההשכלה האקדמית, בהיבטיה המקצועיים והעיוניים כאחת. תלמידים במסלול זה או מי שסיימו את לימודיהם במסלול הלא מחקרי וירצו להמשיך בעבודת המחקר לשם קבלת תואר דוקטור, יהיו חייבים בדרישות נוספות כמו כתיבת עבודת גמר לתואר מוסמך.
● מסלול משולב להוראה - נועד להרחיב את ההשכלה האקדמית מצד אחד, ולהעניק לתלמידים את ההכשרה והמיומנות בהוראה מצד שני.תואר שני בביוכימיה ומדעי המזון:
החוג עוסק במדעי היסוד הרלוונטיים לביוכימיה ולמדעי המזון. תכנית הלימודים היא אישית לפי נושא המחקר של התלמיד ובהתאם לנטיותיו. מגוון הקורסים הנלמדים מהווים בסיס להרחבת והעמקת הידע בתחומי מחקר וייצור מתקדמים של מזון, תרופות, ביוכימיה וביוטכנולוגיה.

החוג מאפשר שני אפיקי לימוד עיקריים:
● ביוכימיה חקלאית
● מדעי המזון

עבודת גמר:
בתחומים אלו ניתן לכתוב עבודת גמר, וללמוד את הלימודים הנלווים
לקראת התואר ’מוסמך למדעי החקלאות’.
תחום ההתמחות יצויין בתעודה ובגיליון הציונים.
מומלץ לסכם עם אחד ממדריכי החוג את נושא עבודת הגמר לפני תחילת הלימודים.

מסלולי הלימוד:
● מסלול מחקרי
● מסלול לא מחקרי.

כל מסלולי הלימוד של  האוניברסיטה העברית בירושלים


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649