בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה

אזור גיאוגרפי: גוש דן - תל אביב

אודות:
בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה, נוסד לפני כעשרים שנים, ומטרתו ליצור אקדמיה קולינרית ללימודי בישול וקונדיטוריה, המשלבת לימוד טכניקות צרפתיות קלאסיות לצד יצירתיות וחדשנות של המטבח העולמי העכשווי.

בישולים הינו בעל סמכות בתחום לימודי מקצועות הקולינריה בישראל, עם ניסיון של שנים רבות בהכשרת שפים וקונדיטורים. התכנים מועברים בהנחיית סגל מקצועי ביותר, שחולקים עם הסטודנטים את הידע הרב שצברו בבתי ספר מובילים בעולם, במסעדות ובקונדיטוריות המובילות בעולם.

פעילות בית הספר מתחלקת לשלוש מגמות: המגמה לבישול, המגמה לפטיסרי והמגמה ללימודי המשך.

הקורסים המקצועיים בתחומי הבישול והפטיסרי מיועדים להקנות את המיומנויות והידע הדרושים לפיתוח קריירה מצליחה בתחום המסעדנות.
קורסי ההמשך מיועדים לשפים, קונדיטורים, אופים ושוקולטיירים מנוסים שמעוניינים להשתלם ולהתעדכן במגוון רחב של נושאים.

השאר/י פרטים ללא כל התחייבות וקבל/י את כל המידע אודות לימודים בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה.

כל מסלולי הלימוד של בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה


תמונות

  • שם מוסד הלימוד:
     בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה
  • שם מסלול הלימוד:
     קורס בישול מקצועי Professional Chef
  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תעודה ,ייעוץ והכוונה

לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649